Logo

TopChange

TopChange voor het realiseren van uw organisatie- en/of persoonlijke doelen:
- kennis ontwikkelen (al dan niet in een erkende HBO- of MBO-opleiding).
- meer waarde creëren in uw bedrijf/organisatie.
- kosten beperken in uw bedrijf/organisatie.
- meer kennisproductiviteit in uw bedrijf/organisatie.

Uitstekend rendement
Om te presteren in uw complexe context is het noodzakelijk om snel en effectief te leren. Onze innovatieve trainingen, opleidingen en presentatie-concepten worden altijd voor u op maat samengesteld in een slimme combinatie van relevante content, ‘action learning’- opdrachten, ‘real life’- games en ondernemende trainers/opleiders. U bent dus altijd verzekerd van een uitstekend rendement op uw kennisinvestering.

Concurrerende prijzen
U zult zien dat in de TOP-gids geen prijzen staan. Onze kennisproducten worden namelijk afgestemd op uw specifieke behoeften en de actuele ontwikkelingen in uw sector. U zult blij verrast worden door de aantrekkelijke offerte-prijzen van ons maatwerk, die zelfs concurrerend zijn met de prijzen van de meeste standaardproducten van andere aanbieders. Door onze uitgekiende concepten worden bovendien uw bijkomende kosten (verlies van productieve uren, reis- en verblijfskosten) tot het uiterste beperkt.

Hoogwaardige kwaliteit
Onze kennisproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit door 75 jaar ervaring in het onderwijs en de inbreng van onze succesvolle trainers, opleiders en presentatoren uit het bedrijfsleven, de overheid, de topsport en de entertainmentindustrie. Dit komt tot uiting in de ministeriële erkenning van onze NHA-diploma’s en blijkt ook uit onafhankelijk onderzoek. Verschillende certificeringen zorgen voor de borging van onze TOP-kwaliteit.

Meer weten?

Naam:
E-mail:
Toelichting:
Neem de tekens van de afbeelding over
Anti-spam: * Hoofdlettergevoelig
TopChange TopChange TopChange
contact  |   route  |   sitemap  |   voorwaarden