Logo

Persoonlijke coaching door access2success van

De manier waarop u zaken doet moet bij u passen, logisch: het is immers geen kunstje, maar de toegang tot uw eigen succes. Door coaching maakt u even een pas opzij om op een andere wijze naar uzelf te kijken. Tijdens de sessies worden situaties nagespeeld, tests gemaakt en persoonsgerichte oefeningen gedaan, helemaal op maat voor uw leerdoelen. 

Het is wel belangrijk dat u gemotiveerd bent en bereid bent naar uzelf te kijken en met de bevindingen daadwerkelijk aan de slag te gaan. Het klinkt misschien raar, maar: coachen doet u uiteindelijk zelf.

Onze coachingstrajecten zijn altijd maatwerk. We gebruiken meet- en analyse instrumenten die dienen als basis en als borging van uw maatwerktraject.

Ik ben onder andere gecertificeerd in MDI Werkgerelateerde Drijfveren- en Gedragsstijl analyse, ook wel bekend als Success Insights.

Ook ben ik gecertificeerd TMA-consultant. De TMA-methode, ook wel bekend als de Talent Motivatie Analyse, en zeer geschikt om talenten, competenties en capaciteiten te meten en te analyseren.

Enorm belangrijk voor mijn dienstverlening is dat ik ook geregistreerd ben als NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en NLP Master Coach, erkend door The American Board of NLP en door de Nederlandse Vereniging voor NLP.

Wat levert dit u op:

meer plezier en succes uit uw werk te halen;

uw talenten optimaal in te zetten;

belemmerende denk- en gedragspatronen te doorbreken;

richting te geven aan uw werk en persoonlijke ontwikkelingen;

succesvoller samen te werken en beter bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen.

regie over je leven en loopbaan houden;

inzicht in wie u bent, wie u wil zijn en wat u in de weg staat om dat doel te bereiken.

 

 

 

Meer weten?

Naam:
E-mail:
Toelichting:
Neem de tekens van de afbeelding over
Anti-spam: * Hoofdlettergevoelig
Persoonlijke coaching door access2success van Persoonlijke coaching door access2success van Persoonlijke coaching door access2success van
contact  |   route  |   sitemap  |   voorwaarden