Logo

NLP Master Practitioner

Je hebt je NLP Practitioner bij access2success afgerond en je bent op zoek naar verdieping. Je wilt je vaardigheden aanscherpen en verbeteren. Je bent op zoek naar nieuwe patronen of op zoek naar een logische vervolgstap in je traject naar NLP trainer of NLP Coach?

In onze opleiding NLP Master Practitioner weet je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je herkent inmiddels bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven.

De NLP Master Practitioner opleiding  is een logische vervolgstap na de NLP Practitioner opleiding. De Master Practitioner NLP opleiding is een ware ´Persoonlijke Transformatie´. Daarnaast zorg je dat je werk als coach, manager, trainer of consultant naar een dieper niveau wordt gebracht.

Je kunt de NLP Master Practitioner zien als het tweede jaar van je NLP opleiding. Je gaat leren hoe je op onbewust niveau leert te overtuigen, de kracht van modelleren en het werken met andermans persoonlijkheid. De opleiding NLP Master Practitioner is gericht op persoonlijke ontwikkeling, integratie van NLP in je dagelijks leven en veranderingen op onbewust niveau. Het is een ware verdieping van de geleerde stof uit de basis opleiding NLP Practitioner.

Meer weten?

Naam:
E-mail:
Toelichting:
Neem de tekens van de afbeelding over
Anti-spam: * Hoofdlettergevoelig
NLP Master Practitioner NLP Master Practitioner NLP Master Practitioner
contact  |   route  |   sitemap  |   voorwaarden