Logo

Gedragsanalyse

 De Gedragsanalyse geeft binnen een half uur een uniek, betrouwbaar, objectief beeld van het gedrag van een respondent. Welke individuele gedragskenmerken zijn specifiek van waarde voor de organisatie? Hoe kunt u optimaal met de betreffende persoon communiceren, waar hij of zij ondersteuning of aanvullende training behoeft, wat moet u doen om hem of haar te motiveren, etc.
 

De MDI-Gedragsanalyse is beschikbaar in 3 uitvoeringen, die hieronder kort staan beschreven.
 
Gedragsanalyse Employee Manager
 Voorbeeldrapport versie Employee Manager (de meest gangbare versie)

Gedragsanalyse Executive
Verschaft CEO, eigenaar, manager en decision maker een grotere kennis in de eigen gedragstijl, hetgeen helpt effectieve interactie te bereiken met anderen. Biedt tevens een accurate analyse van de sterkten en mogelijke aandachtspunten van de respondent en zijn of haar waarde voor de organisatie. Geeft inzicht in de manier waarop hij of zij problemen en uitdagingen aanpakt, en resultaten boekt. Kortom: de MDI-Gedragsanalyse, versie Executive biedt hen die op sleutelposities opereren binnen een half uur een eerlijk en objectief beeld van manier waarop zij zaken aanpakken. Daarmee is de analyse een zeer nuttig hulpmiddel voor hen die actief bezig willen zijn met het ontwikkelen van hun persoonlijke effectiviteit en het bereiken van hun professionele doelstellingen.
 

Gedragsanalyse Sales
 Verschaft inzicht in de individuele stijl van een verkoper. De MDI-Gedragsanalyse Sales, analyseert en beschrijft de manier waarop de verkoper het verkoopproces benadert, welke producten en klanten hem of haar goed liggen, hoe hij of zij zich presenteert, omgaat met bezwaren, afsluit, relatiebeheer pleegt etc. etc. Kortom: de MDI-Gedragsanalyse Sales biedt binnen een half uur een betrouwbaar en objectief beeld van de unieke aanpak die een verkoper heeft en biedt daardoor zowel de verkoper als de verkoopmanager houvast bij het bereiken, consolideren en uitbouwen van verkoopsucces.
 

 
 

Meer weten?

Naam:
E-mail:
Toelichting:
Neem de tekens van de afbeelding over
Anti-spam: * Hoofdlettergevoelig
Gedragsanalyse Gedragsanalyse Gedragsanalyse
contact  |   route  |   sitemap  |   voorwaarden