Logo

Doelen stellen en behalen


Doelen stellen valt nog niet altijd mee, maar iedereen kan het leren! Met coaching door access2success overbrugt u de kloof tussen droom en realiteit en stelt u niet alleen uw doelen, u behaalt ze ook echt!
NLP biedt een aantal krachtige methodieken om doelen te stellen en te behalen. Dromen worden omgezet in realiteit door:
  1. DUIDELIJKHEID
  2. MOTIVATIE
  3. ACTIE
In NLP-termen noemen we dit Closing The Gap". Hiernaast ziet u de foto's die symbool staan voor mijn droom om de hoogste graad in NLP coaching te behalen.
En lag het misschien aan de kaars die tijdens mijn examen voor me gebrand heeft? (dankjewel Lone).
Kwam het misschien door de uitmuntende opleiding door de trainers Marcel en Vincent, oprichters van de UNLP?
Wat ik zeker weet is dat ik de krachtige methodiek voor het stellen van doelen "Closing The Gap" op mijn eigen traject heb toegepast. En ik heb mijn doelen behaald, mijn droom verwezenlijkt en het gehele traject van NLP Practitioner, Master Practitioner tot NLP Master Coach met succes afgelegd.
En dat is voor iedereen mogelijk, het stellen en behalen van doelen! Als u nu ook graag uw dromen werkelijkheid wil laten worden, uw doelen stellen en ook echt behalen, dan biedt access2success u graag de begeleiding die dat mogelijk maakt. En dat kan op het gebied van persoonlijke doelen, maar ook in teamverband of op organisatieniveau.
Neem contact op via e-mail, telefoon of door het invulformulier onder de link "meer weten" op deze pagina.

Meer weten?

Naam:
E-mail:
Toelichting:
Neem de tekens van de afbeelding over
Anti-spam: * Hoofdlettergevoelig
Doelen stellen en behalen Doelen stellen en behalen Doelen stellen en behalen
contact  |   route  |   sitemap  |   voorwaarden